MERYEM'S

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meryem's. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 18:40 Lekker, zoals altijd.
22 feb 2024 om 0:30 Was fantastisch lekker! Niet helemaal wat ik besteld had, maar wel precies waar ik zin in had.
21 feb 2024 om 0:40 Duurde langs, geen contact mee te krijgen en ruzie met vrouwtje gekregen omdat het niet smaakte. Niet best
20 feb 2024 om 5:37 Bezorger was gekomen ondanks de werkzaamheden rondom de locatie. Eten was super lekker en zal hier vaker bestellen!
19 feb 2024 om 15:50 Heb hier nu 2x besteld en echt top eten super lekker wachttijd was een half uurtje helemaal top
19 feb 2024 om 3:55 Afschuwelijk, nooit meer.
15 feb 2024 om 9:16 Het eten was niet lekker en het duurde erg lang. Was het geld zeker niet waard
9 feb 2024 om 23:44 Lekker, warm, niet te duur maar laat en onbereikbaar.
7 feb 2024 om 19:46 Het eten was erg lekker, en nog erg heet. Wel een uurtje moeten wachten, maar het was het zeker waard. Ik las later de recensies en had een beetje spijt, maar het eten was erg lekker. De bezorger was ook erg aardig. Ik bestel binnenkort weer!
6 feb 2024 om 0:31 Net als altijd lekker beste burgers van omgeving
4 feb 2024 om 10:10 We ordered the food at 18:36pm and the food arrived just after 20:30pm. Despite the food saying it would be ready in 1hr. When the food did arrive it was cold and wasn’t enjoyable at all. Especially after paying a lot of money for 2 burgers & drinks.
2 feb 2024 om 20:26 koude taaie pizza