MERYEM'S

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meryem's. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 13:50 The burgers were cold and the order was incomplete. I did not get a drink with my order. Tried to call the restaurant but the number was out of service. Left a message but did not get any response. Will not order from here again.
28 nov 2022 om 8:53 Weer lekker gegeten en een toetje +drankje gehad. Top!
27 nov 2022 om 5:00 Worst experience ever!!! Will never order from here again and it's incredible 8 euros for delivery, they come after 120min (can’t even chose this time) and you have to walk to where they park. Food is trash, doesn’t worth the money.
24 nov 2022 om 3:54 Het is niet te kanen ouwe
20 nov 2022 om 11:38 Lekkere hamburgers en snel bezorgd..Thanks.
5 nov 2022 om 22:40 Men belde om te vragen of een late bezorging oke. Helemaal blij Het eten kon warmer.
5 nov 2022 om 7:43 I couldn't resist trying the burger again in two days, it's one of the best burgers I've had so far
31 okt 2022 om 17:07 Dit is Niet Meer Normaal, ik heb meer dan 2uren gewacht op m'n bestelling van meer dan €45 vervolgens is m'n eten NIET Compleet de extra topping die ik erop wilde was er niet bij terwijl ik daar wel extra voor heb betaald! IK WIL MIJN GELD TERUG
30 okt 2022 om 11:11 Bezorgtijd 2 uur!!! Na 1,5 uur gebeld om te vragen of ze al onderweg zijn. Zonder mijn naam te vragen zeiden ze dat ze obderweg waren...heel knap als je niet eens weet welke bestelling het is. Gewoon niet lekker en koud
23 okt 2022 om 1:14 Top eten zoals altijd
21 okt 2022 om 1:27 Altijd lekkere broodjes. Favoriet hier.
13 okt 2022 om 23:55 Broodje was heerlijk vers, kip was goed gekruid en niet droog. Stond klaar voor afhaal toen ik aankwam. Zeker weten voor herhaling vatbaar!